Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мікрохвильова піч Gorenje MO 4250 CLI дизайн-лінії Classico - це гармонійне поєднання класичної естетики та модернізму, оригінальний сплав минулого та сьогодення. Мікрохвильова піч цієї колекції - ідеальний вибір для любителів поєднувати класику та сучасність. Техніка, що входить у серію Gorenje Classico, може пишатися гармонійно підібраними матеріалами, плавними лініями та рельєфами. Якщо ви хочете, щоб інтер'єр вашого будинку тонко підкреслював вашу індивідуальність, - ця мікрохвильова піч стане ідеальним вибором. Дана модель виконана в кольорі слонова кістка, ручка та поворотні рукоятки виконані в єдиному класичному стилі. Ця техніка буде однаково прикрашати як сучасний, так і класичний інтер'єр.
Особливості моделі
У цій мікрохвильовій печі немає звичної поворотної тарілки. Для приготування страв ви можете використовувати будь-яку ємність, придатну для використання в мікрохвильових печах. Дно робочої камери має абсолютно рівне керамічне покриття, що дозволить раціонально використовувати внутрішній об'єм печі, а також забезпечить простий догляд за її поверхнею. Для розігріву та приготування страв тут застосована технологія розподілу мікрохвиль за допомогою спеціального розсіювача STIRRER TECHNOLOGY. Мікрохвильова піч має об 'єм 20 літрів і потужність 700 Вт. Крім автоматичних функцій розігріву та розморожування, модель так само оснащена грилем потужністю 800 Вт. Для безпечної роботи передбачено блокування роботи при відкритих дверцятах.
Суцільне заскління дверцят
Внутрішня сторона дверцят має суцільне заскління без рамки й отворів, де міг би накопичуватися бруд. Внутрішнє скло, як і самі дверцята, можна легко зняти, очистити та без зусиль встановити на місце. Усе це істотно спрощує очищення.
| |
Гриль - швидкий шлях до хрусткої золотистої скоринки Гриль використовують для швидкого «рум'янцю» скоринки деяких страв, щоб зробити її хрусткою. У поєднанні з мікрохвилями гриль можна використовувати для швидкого обсмажування. Після завершення першої половини процесу приготування піч попередить Вас, що страву необхідно перевернути, щоб вона рівномірно підрум'янилася.
|